Türkeş’ten Ahmet Hakan’a saldırı açıklaması

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, "Her şeyden önce dün Ahmet Hakan'a yapılan saldırının çok çirkin olduğunu, kabul edilemez olduğunu ben de ifade etmek istiyorum" dedi.Türkiye Foto Muhabirleri Derneği'nin (TFMD) düzenlediği "Yılın Basın Fotoğrafları "15"

Türkeş’ten Ahmet Hakan’a saldırı açıklaması

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, "Her şeyden önce dün Ahmet Hakan'a yapılan saldırının çok çirkin olduğunu, kabul edilemez olduğunu ben de ifade etmek istiyorum" dedi.

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği'nin (TFMD) düzenlediği "Yılın Basın Fotoğrafları "15" ödül törenine Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka ve çok sayıda davetli katıldı.

"HER ŞEYDEN ÖNCE DÜN AHMET HAKAN'A YAPILAN SALDIRININ ÇOK ÇİRKİN OLDUĞUNU, KABUL EDİLEMEZ OLDUĞUNU BEN DE İFADE ETMEK İSTİYORUM"

Başbakan Yardımcısı Türkeş, törende yaptığı konuşmada, "Her şeyden önce dün Ahmet Hakan'a yapılan saldırının çok çirkin olduğunu, kabul edilemez olduğunu ben de ifade etmek istiyorum. Kendisine ulaşmaya çalıştım. Programdaki arkadaşlarıyla konuşabildim. Kendisine geçmiş olsun diyorum ve basına yapılan bu tür saldırıları hiçbir şekilde hoş görmediğimizi ifade etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

"SÖZ VERİYORUM ELİMDEN GELDİĞİNCE GÜZEL FOTOĞRAFLAR ÇEKMEYE ÇALIŞACAĞIM"

Kılıçdaroğlu ise, aldığı ödül ve foto muhabirleri hakkında, "Hayatımda aldığım en güzel ödüllerden bir tanesi. Bana bu onuru bahşettikleri için foto muhabirlerine yürekten teşekkür ediyorum. Söz veriyorum elimden geldiğince güzel fotoğraflar çekmeye çalışacağım. Onların yaptığı işlemin ne kadar zor olduğunu biliyorum. Yangın olur, kavga olur, savaş olur ve foto muhabirleri oradadır. Bazen doğanın güzel bir parçasını çekerler, biz sıcacık odamızda o fotoğraflara bakarken içimiz açılır. Bazen de Akdeniz kıyısına küçük bir çocuğun bedeni vurur ve hep beraber bütün dünyanın vicdanı kanar" diye konuştu.

FOTO MUHABİRİ BÜLENT KILIÇ, YILIN BASIN FOTOĞRAFININ SAHİBİ OLDU

Agence France Presse foto muhabiri Bülent Kılıç, yapılan oylamayla yılın basın fotoğrafı ve yılın haber fotoğrafı ödüllerinin sahibi oldu. Kılıç, ödüllerini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun elinden aldı.

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sahnede yaptıkları konuşmaların ardından fotoğraf makinesi ile salonun fotoğrafını çektiler.

Yılın basın fotoğrafı ve yılın haber fotoğrafı ödüllerini kazanan Bülent Kılıç, ekmeklerini sokaktan kazandıklarını ve sokakta çalıştıkları sırada polislerle bir konuda tartışmaya girdiklerinde orada kamu görevlisi olarak çalıştıklarını belirttiklerini ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun foto muhabirlerini kamu görevlisi olarak tanıtmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

"ARTIK BİZ FOTO MUHABİRLERİ AY YILDIZLI BAYRAĞI BİR TABUTUN ÜZERİNDE FOTOĞRAFLAMAKTAN YORULDUK"

TFMD Başkanı Rıza Özel'in "Artık biz foto muhabirleri ay yıldızlı bayrağı bir tabutun üzerinde fotoğraflamaktan yorulduk. İnanın bana o bayrağın bir tek güzel durmadığı yer varsa, o da bir tabutun üzeri. Yakıştığı tek bir yer var o da mavi gökyüzü" sözleri salondakiler tarafından coşkuyla alkışlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler