Türk Yıldızları nefes kesti

 Kumbahçe sahili hınca hınç doldu. Bazı kişiler ise çatılara çıktı.Pilot Yüzbaşı Fatik Batmaz'ın kullandığı Solo Türk'ün gösterisi, yürekleri ağza getirdi. Pilot Batmaz, gösteri sırasında uçaktan el salladı. Gösteriler için izmirden gelen Polat Bulanık, "

Türk Yıldızları nefes kesti

 

Kumbahçe sahili hınca hınç doldu. Bazı kişiler ise çatılara çıktı.

Pilot Yüzbaşı Fatik Batmaz'ın kullandığı Solo Türk'ün gösterisi, yürekleri ağza getirdi. Pilot Batmaz, gösteri sırasında uçaktan el salladı. Gösteriler için izmirden gelen Polat Bulanık, "Ağlamamak için kendimi zor tuttum. Uçağın oluşturduğu titreşimleri tüm vücudumda hissettim." dedi. 

İlkokul 5. sınıf öğrencisi Elif Şimşek ise, "Uçaklar çok güzeldi ama sesleri biraz korkutucuydu. Ben en çok Solo'yu ve kalp şekli yapanları beğendim." şeklinde konuştu. Bodrumlu bir vatandaşı da, "Ben Bodrumlu olarak hiç böyle bir gösteri görmedim.

Allah, onları her şeyden korusun." dedi. Seyircilerden Melek Erkol ise, "Allah onları korusun. Bir şey olacak diye çok korktum. Böyle bir gösteriyi bu yaşıma kadar hiç görmedim." diye konuştu.

Gösteriyi başarıyla tamamlayan Türk Yıldızları, seyircilerin yanına giderek hatıra fotoğrafları çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem