Türk uçağı Bulgaristan'da kayboldu

Türkiye’ye getirilmek üzere yurtdışından satın alınan Cessna-182 tipi bir uçağın Bulgaristan hava sahasındayken radar ekranından kaybolduğu öğrenildi.Türk Hava Kurumu’nun yurtdışından satın aldığı 3 uçak Macaristan’dan kalkarak Türkiye’ye getirilirken uça

Türk uçağı Bulgaristan'da kayboldu

Türkiye’ye getirilmek üzere yurtdışından satın alınan Cessna-182 tipi bir uçağın Bulgaristan hava sahasındayken radar ekranından kaybolduğu öğrenildi.

Türk Hava Kurumu’nun yurtdışından satın aldığı 3 uçak Macaristan’dan kalkarak Türkiye’ye getirilirken uçaklardan bir tanesi kötü hava şartlarından dolayı irtibatın kesildiği bildirildi.Uçaklardan bir tanesi olay üzerine Bulgaristan’ın Plovdiv havalimanına inerken bir uçağın Çorlu Havaalanı’na indiği kaydedildi. Bulgaristan’da arama kurtarma ekiplerinin uçağın radardan kaybolduğu yere hareket ettiği ve arama çalışmalarına başladığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler