Türk polisi için bir ilk

Emniyet Teşkilatı sendikayla tanışıyor. Polisler, en geç kasım ayı ortasında Ankara Valiliği'ne POL-SEN adlı polis sendikasını kurmak için başvurmaya hazırlanıyor.Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Genel Merkezi EMŞAV çatısı altında y

Türk polisi için bir ilk

Emniyet Teşkilatı sendikayla tanışıyor. Polisler, en geç kasım ayı ortasında Ankara Valiliği'ne POL-SEN adlı polis sendikasını kurmak için başvurmaya hazırlanıyor.

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Genel Merkezi EMŞAV çatısı altında yürütülen sendika çalışmalarının ilk ayağında tüzük taslağı hazırladıklarını belirten Vakıf Sözcüsü Abdurrahman Yılmaz, şu bilgileri verdi:
 
"Siyasi irade umarız bizi AİHM'ye kadar göndermez. Türkiye'nin verdiği uluslararası taahhütlerde bu hakkımız var"
 
Polisler Facebook'taki Polis Kürsüsü adlı sayfadan sendika çağrısı yaparken de "Biz hem solcu hem sağcı hem cemaatçi polisiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem