Türk Kızılayı'ndan 6 milyonluk yatırım

Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi'nin ara verilen yeni basının yapımına yeniden başlandı. İnşaat 2014 yılı içerisinde tamamlanarak hizmete açılacak.  Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin, Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Mer

Türk Kızılayı'ndan  6 milyonluk yatırım
Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi'nin ara verilen yeni basının yapımına yeniden başlandı. İnşaat 2014 yılı içerisinde tamamlanarak hizmete açılacak. 
 
Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin, Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım ve beraberindeki heyet kaba inşaatı Samsunlu işadamı Galip Öztürk tarafından yaptırılan, bir süre ara verilen ve yeniden yapımına başlanan yeni Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Hizmet Binası inşaatını gezerek incelemelerde bulundular. 
 
Canik ilçesinde yapımına devam edilen inşatta incelemeler sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mustafa Keskin, Türkiye'nin üçüncü kan merkezi olarak kurulan Türk Kızılayı Samsun Şubesi'nin daha sonra Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi adıyla Tokat, Amasya, Ordu, Sinop ve Samsun illerine hizmet vermeye başladığını belirtti. Keskin, "Söz konusu 5 ilde ve ilçelerinde 80'in üzerinde hastanenin kan ihtiyacını karşılar bir merkez haline geldik. 4 bin 600 metrekarelik bu araziyi Türk Kızılayı'na kazandırdık. Şu anda bu binamızın geri kalan yapımını tamamen Türk Kızılayı tarafından gerçekleştirilecek. Ülkemizin ve bölgemizin en modern mekanlarından birisi bura olacak. Yaklaşık 6 milyon liralık bir maliyeti var. İnşallah 2014 yılı bitmeden merkezimiz hizmet vermeye başlayacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem