Türk kadını vücudunu tanımıyor

İvana 'Türk kadını vücudunu tanımıyor' dedi, bir de tavsiyede bulundu: Nereyi ne kadar açacağınızı bilmelisiniz!Sosyetik ikoncan ve ekranların bol frikikli sunucusu İvana Sert, Türk kadınına el attı! Türk kadını, vücudunu yeterince tanımıyor diyen seksi g

Türk kadını vücudunu tanımıyor

İvana 'Türk kadını vücudunu tanımıyor' dedi, bir de tavsiyede bulundu: Nereyi ne kadar açacağınızı bilmelisiniz!

Sosyetik ikoncan ve ekranların bol frikikli sunucusu İvana Sert, Türk kadınına el attı! Türk kadını, vücudunu yeterince tanımıyor diyen seksi güzel iyi görünmek için ilginç tavsiyelerde bulundu.

Bir saç boyası firmasının başlattığı proje kapsamında Antalya'ya gelen tasarımcı ve sunucu Ivana Sert, Türk kadının vücudunu yeterince tanımadığını, bu nedenle giydiklerini yakıştıramadığını söyledi.

Kuaför salonundaki kadınların saçlarına şekil veren ve boyayan Ivana Sert, kadınlara kıyafet seçimi ve uyumu konusunda da çeşitli bilgiler verdi. Türk kadınının vücudunu yeterince tanımadığını anlatan Sert, bu nedenle kadınların giydiklerini yakıştıramadığını söyledi.

Türk kadınının öncelikle vücudunu tanıması gerektiğini ifade eden Ivana Sert, gittiği yerlerde kadınlara vücut yapılarına göre nereyi ne kadar açmaları, nerelerini gizlemeleri gerektiğini anlattığını belirtti.

Bir televizyon kanalında sunduğu moda programında insanlara giyim konusunda bilgiler verdiğini aktaran Ivana Sert, bu sayede bugüne kadar Türk kadınlarının giyim tarzında önemli ölçüde değişiklik yapmayı sağladığını iddia etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem