Türk-İş'den Sürpriz istifa

Mustafa Kumlu, yaptığı açıklamada şunlara yer verdi: “2011 yılında yapılan Türk-İş Genel Kurulu’nun hemen ardından, Türk-İş Yönetiminde başlatılan huzursuzluk, zaman içinde giderilemeyecek bir noktaya getirilmiş ve Türk-İş’ e zarar verir hale gelmiştir. T

Türk-İş'den Sürpriz istifa

Mustafa Kumlu, yaptığı açıklamada şunlara yer verdi: “2011 yılında yapılan Türk-İş Genel Kurulu’nun hemen ardından, Türk-İş Yönetiminde başlatılan huzursuzluk, zaman içinde giderilemeyecek bir noktaya getirilmiş ve Türk-İş’ e zarar verir hale gelmiştir. Türk-İş topluluğu içinde şube yöneticiliğinden genel başkanlığa kadar her kademede  otuz altı yıl emek vermiş bir sendikacı olarak Türk-İş’in yüksek çıkarları benim için önemlidir. Verdiğim bu önem gereği, Yönetim Kurulu içinde yaşanan problemlerin aşılmasındaki en önemli görevin bana ait olduğu inancını taşıyor, bu temenniyle Türk-İş Genel Başkanlığı’ndan istifa ediyorum.

Beni Türk-İş Yönetim Kurulu’na 1999 yılında Genel Mali Sekreter; 2003 yılında Genel Sekreter; 2007 yılında ve 2011 yıllarında Genel Başkanlığa seçen ve hiç bir kararımızda ve eylemliliğimizde yalnız bırakmayan Türk-İş topluluğuna teşekkür ediyorum. Verdiğimiz mücadele ve eylemlilikte birlikte olduğumuz emek ve meslek örgütleri ile eylemlerimize destek olan halkımıza teşekkürü bir borç biliyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler