Türk hackerlardan İsrail'e saldırı

Kendilerine 1923Turk-Grup adını veren bir grup hacker Mavi Marmara olaylarına ilişkin İsrail ve AB üye ülkelerine yoğun bir saldırı başlattı. Resmi rakamlara göre İsrail ve AB ülkeleri uzantılı 14 bin sitenin erişimine el koyan hacker grubu saldırılarına

Türk hackerlardan İsrail'e saldırı

Kendilerine 1923Turk-Grup adını veren bir grup hacker Mavi Marmara olaylarına ilişkin İsrail ve AB üye ülkelerine yoğun bir saldırı başlattı. Resmi rakamlara göre İsrail ve AB ülkeleri uzantılı 14 bin sitenin erişimine el koyan hacker grubu saldırılarına yoğun bir Şekilde devam ediyor.

Dünyaca ünlü hack kayıtlarının tutulduğu İtalyan zone-h sitesi de erişimi engellenen 14 bin siteyi doğruladı.

1923Türk hacker grubu erişimini engellediği web sitelerinin ana sayfalarına; kan ile elini yıkayan İsrail askerlerinin resmini ve "özür dileyeceksin İsrail", "özür dileyeceksin Netenyahu" notlarını bırakıyor.

1923Türk hacker grubunun İsrail'e karşı ilk saldırısı bununlada kalmıyor, daha öncede İsrail'e karşı yoğun bir şekilde saldırı gerçekleştiren grup, İsrail dış işleri bakanlığı resmi web sitesinide 8 Saat kullanılamaz hale getirmesiylede gündeme gelmişti.

Bir çok alanda (Web Tasarım,Web Yazılım,Grafik Tasarım,Programlama) faliyeti gösteren grup resmi Türk sitelerinide güvenlik amaçlı koruyor ve güvenlik desteği sağlıyor.

1923Turk hacker grubu yaptığı açıklamada, "Şu anda gündemde olan mavi marmara raporuna ve İsrail'in özür dilememesine sessiz kalamazdık, sadece İsrail değil AB'ye üye ülkeleri de hazırlanan raporda İsrail tarafı bir tutum sergilediği için israil gibi onlarda bizim hedefimiz olmuştur. Bizler M.Kemal Atatürk'ün sanal askerleri olarak İsrail ve yandaşı ülkelere derslerini fazlasıyla vermekteyiz. Şunun bilinmesini isteriz ki saldırılarımız yoğun bir şekilde devam edecektir" dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler