Türk bayrağını indiren şahıslar serbest!

İzmir’de bir lise bahçesindeki Türk bayrağını 1.5 metre aşağıya indirip bayrak direği önünde bulunan projektör lambası ile koruma kabinini kıran 2 kişi, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.İzmir’de, geçen Perşembe günü saat 22.30 sıraların

Türk bayrağını indiren şahıslar serbest!

İzmir’de bir lise bahçesindeki Türk bayrağını 1.5 metre aşağıya indirip bayrak direği önünde bulunan projektör lambası ile koruma kabinini kıran 2 kişi, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

İzmir’de, geçen Perşembe günü saat 22.30 sıralarında TOKİ Karşıyaka Belediyesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesindeki Türk bayrağının 1.5 metre aşağıya indirilmesi ve bayrak direği önünde bulunan projektör lambası ile koruma kabininin kırılması olayı ile ilgili olarak çalışma başlatan Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, okul bahçesine giren 4 şahıstan 2’sinin projektör ve koruma kabinini kırarak bayrağı aşağı çekip ipi tekrar bağladıklarını, söz konusu eylemi gerçekleştirenlerin N.Y. ve Ü.Ş. isimli şahıslar olduğunu belirledi.

Olaydan bir gün sonra yakalanan her iki şüpheli cumhuriyet savcısının talimatına istinaden “kamu malına zarar verme” suçundan ifadeleri alınarak serbest bırakıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler