Türk Başkonsolosluğuna Saldırı

Yunan Haber Ajansı AMNA'nın verdiği habere göre, sabah erken saatlerde kimliği belirsiz bir kişi, Türk Konsolosluğunun kapısına bir duyuru astı ve daha sonra içi benzin dolu bir bidonu ateşleyerek Konsolosluğun avlusuna fırlattı. Hem konsolosluğun içerisi

Türk Başkonsolosluğuna Saldırı

Yunan Haber Ajansı AMNA'nın verdiği habere göre, sabah erken saatlerde kimliği belirsiz bir kişi, Türk Konsolosluğunun kapısına bir duyuru astı ve daha sonra içi benzin dolu bir bidonu ateşleyerek Konsolosluğun avlusuna fırlattı. Hem konsolosluğun içerisinde hem de çevrede paniğe neden olan olay sonrasında neyse ki her hangi mal ve can kaybı yaşanmadı.

, Konsolosluğun avlusunda yanmaya başlayan bidonun nöbetçi bir polis tarafından söndürüldüğü, saldırı olayında Konsolusluk binasında herhangi bir zararın meydana gelmediği bildirildi. Sadece konsolosluğun içine atılan benzin dolu bidonu söndürmeye çalışan polis memurunun hafif şekilde yaralandığı belirtildi.

Konsolosluğun güvenlik kameraları tarafından kaydedildiği öğrenilen saldırı olayı, bölge polisi tarafından incelemeye alındı ve olayla ilgili derhal soruşturma başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem