Turizm mekanlarında eğlenceler iptal

Muğla'nın Bodrum ilçesinde eğlence programları, Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde yaşanan terör saldırısı nedeniyle 3 gün boyunca iptal edildi.Turizm cenneti Bodrum'da bulunan eğlence mekanları 3 gün boyunca programlarını iptal etti. Dükkanl

Turizm mekanlarında eğlenceler iptal

Muğla'nın Bodrum ilçesinde eğlence programları, Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde yaşanan terör saldırısı nedeniyle 3 gün boyunca iptal edildi.

Turizm cenneti Bodrum'da bulunan eğlence mekanları 3 gün boyunca programlarını iptal etti. Dükkanlarına bayrak asan mekan sahipleri terörü lanetledi. Günübirlik tur teknelerinin de 3 gün boyunca denize açılmayacağı öğrenildi.

Sabah saatlerinde Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan'ın başkanlığında yapılan toplantıya, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Orman, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez, Zabıta Müdürü Tanju Aksu ve bazı daire amirleri katıldı. toplantıda Bodrum'da bulunan eğlence mekanlarına çağrıda bulunuldu.

Toplantı sonunda alınan kararı açıklayan Kaymakam Gödekmerdan, "Hakkari-Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde yaşanan hain saldırı sonucu milletçe acı içinde olduğumuz bugün de Bodrum'da eğlence mekanlarının sahiplerini duyarlı olmaya davet ediyorum. Ulusça yas içinde olduğumuz bugün eğlence mekanlarının işletilmesine ara vermelerini istiyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve yüce Türk Milletine baş sağlığı diliyorum" İfadelerini kullandı.

BODRUM, MARMARİS VE FETHİYE'DE EĞLENCELER İPTAL

Bodrum, Fethiye ve Marmaris belediye başkanları ortak bir basın açıklaması yayınlayarak 3 gün boyunca tüm etkinliklerin iptal edildiğini açıkladı. Belediye başkanlarının yaptığı ortak basın açıklamasında şu şekilde:

"Ülkemizin her geçen gün artan bir endişe, karamsarlık ve üzüntü ile şahit olduğu hain saldırılar sonucunda kaybettiğimiz vatan evlatlarımızın acısını, hiç kimse ve hiçbir şey asla dindiremeyecektir. Kaybettiğimiz yavrularımızın sayısı "1" bile olsa onların anne-babalarının, eş ve çocuklarının yaşadıklarını hissetmemiz çok zor. Allah kimseye bu acıları vermesin.

Dün başlayıp bugün de devam ettiğini öğrendiğimiz Dağlıca'daki çatışmalarda, basınımızdan takip ettiğimiz kadarıyla anlaşılıyor ki, milletçe acımız gerçekten çok büyük. Göğsünü hainlere ve kalleşlere siper eden evlatlarımızın evlerine ateş düşerken bizim şu anda duyarsız, sessiz ve olan-bitenden uzakta kalmamız mümkün değil.

Bodrum, Fethiye ve Marmaris Belediyeleri olarak bugünden itibaren 3 gün boyunca tüm etkinlikleri iptal ediyor, bölgemizdeki halkımızın ve tüm işletmelerin de yaşadığımız büyük acıya karşı gerekli duyarlılığı göstereceğine inanıyoruz.

Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine büyük sabır diliyoruz.

Milletimizin başı sağ olsun!"

İŞLETMECİLER KEPENK KAPATTI

Öte yandan, Gümbet barlar sokağında bulunan işletme sahipleri mekanlarına Türk bayrağı asarak terörü lanetledi. Pankartlar açan işletme sahipleri ve çalışanları 3 gün boyunca bütün eğlenceleri iptal ettiklerini belirtti. Şehit ailelerine sabır dileyen işletmeciler, tüm Türkiye'de eğlencelerin iptal edilmesi gerektiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler