Turgut Özal'ı zehirleyenleri açıkladı

Turgut Özal'ın ölümünün arkasında uluslar arası bir gücün olmadığını söyleyen oğul Özal'dan, dikkat çeken açıklama...Ahmet Özal: Babamın ölümü ile ilgili mesele incelenirken, bağlantılar, 88 suikastı ile birleşecek. O suikastın arkasında çıkanlar 2-3 sene

Turgut Özal'ı zehirleyenleri açıkladı


Turgut Özal'ın ölümünün arkasında uluslar arası bir gücün olmadığını söyleyen oğul Özal'dan, dikkat çeken açıklama...

Ahmet Özal: Babamın ölümü ile ilgili mesele incelenirken, bağlantılar, 88 suikastı ile birleşecek. O suikastın arkasında çıkanlar 2-3 sene sonra bunu yaptılar zaten.

Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, 8. Cumhurbaşkanı'nın  ölümüne ilişkin  açıklamalarda bulundu.

Turgut Özal'ın öldürülmesinin arkasında uluslar arası bir gücün olmadığını söyleyen Ahmet Özal, 88 yılındaki suikastın arkasındakilerin bu işi organize ettiğini savundu.

Ahmet Özal'ın tespiti şöyle: "Turgut Özal'ın ölümünün uluslar arası bir operasyon olduğunu düşünmüyorum. Dış mihraklar lafına pek inanmıyorum. Bu iş içerden yapıldı. Dış mihraklar diyerek bu anlamda komplo teorisi aramak paranoyakça. Türkiye o kadar zayıf bir ülke değil. Babamın ölümü ile ilgili mesele incelenirken, bağlantılar, 88 suikastı ile birleşecek. O suikastın arkasında çıkanlar 2-3 sene sonra bunu yaptılar zaten. Babama birkaç suikast girişimi oldu. Dolayısıyla hem suikast hem de ölümüyle ilgili gerek kozmik odalarda, gerek devletin arşivlerinde, zamanında yapılmış bütün araştırmalar var. Bunlar zamanla ortaya çıkacak."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler