Türbanlı Popçu: Sahne günah!

'İtibar' adlı bir albüm çıkaran 'türbanlı popçu' Özlem Ay: "Almanya'da doğup büyüdüm ve 11 yaşımdan beri kapalıyım. Hem maneviyatı hem de müziği bir arada yaşayabiliyorum. Ailemin baskısıyla değil kendi özgür irademle kapandım. Eşim bile istese başımı açm

Türbanlı Popçu: Sahne günah!

'İtibar' adlı bir albüm çıkaran 'türbanlı popçu' Özlem Ay: "Almanya'da doğup büyüdüm ve 11 yaşımdan beri kapalıyım. Hem maneviyatı hem de müziği bir arada yaşayabiliyorum. Ailemin baskısıyla değil kendi özgür irademle kapandım. Eşim bile istese başımı açmam!"

 

Yeni albümü 'İtibar' ile Almanya'da olduğu kadar Türkiye'de de tanınmak isteyen tesettürlü popçu Özlem Ay, "Derdim şöhret olmak değil! Şarkılarım dilden dile dolaşsın, konserlerimde dinleyilerimle söyleyeyim yeter" dedi. Almanya'da doğan ve 11 yaşındayken aile baskısı olmadan kapandığını belirten Ay, "İnsan, hayatını özgürce yaşamalıdır. İbadet, kul ile Allah arasındadır. Tesettürümle değil şarkılarımla gündeme gelmek istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem