Türbanlı kıza:"Senin bir kişiliğin yok!"

Adana'nın Yumurtalık ilçesinde emekli bir öğretmenin, başörtülü olduğu gerekçesiyle lise öğrencisine sözlü taciz ve hakarette bulunduğu iddia edildi. Şikayet üzerine olay yerine gelen polisin kolunu ısıran ve mukavemette bulunan kadın, gözaltına alındı."S

Türbanlı kıza:"Senin bir kişiliğin yok!"

Adana'nın Yumurtalık ilçesinde emekli bir öğretmenin, başörtülü olduğu gerekçesiyle lise öğrencisine sözlü taciz ve hakarette bulunduğu iddia edildi. Şikayet üzerine olay yerine gelen polisin kolunu ısıran ve mukavemette bulunan kadın, gözaltına alındı.

"SENİN BİR KİŞİLİĞİN YOK"

Yumurtalık Çok Programlı Lisesi 3. sınıfta okuyan S.B. (16), okul çıkışı arkadaşlarıyla servis beklerken, yanına emekli öğretmen olduğu bildirilen H.K. (55) geldi. İddiaya göre, kendisi de geleneksel şekilde başörtüsü takan emekli öğretmen, yanına geldiği başörtülü öğrenciye, "Sen neden kapanıyorsun?" diyerek sözlü tacizde bulundu. Karşılaştığı tepki karşısında şaşkınlık yaşayan S.B. ise, "Ne demek istiyorsunuz" demekle yetindi. Emekli öğretmen ise, "Senin bir kişiliğin yok. Arkandaki arkadaşlarına bak, onlar kılık kıyafet olarak ne kadar düzgünler" diye konuştu.

"SİZ KİMSİNİZ?"

Bu sırada duydukları karşısında şok olan S.B., cep telefonundan 155'i arayarak durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen sivil ekiplere de, "Siz kimsiniz, kim oluyorsunuz?" diyerek elindeki şemsiyeyle saldıran H.K., polise hakaret etti. Gözaltına alınıp polis aracına bindirilmek istenen kadın, bir polis memurunun kolunu ısırdı, diğerine tekme attı. Devlet büyüklerine de hakaret eden kadın, polis merkezine götürüldü.

H.K., emniyetteki işlemlerin ardından 'kişilik haklarına hakaret ve polise mukavemet ve darp' suçlamalarından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler