Türban bana çok yakıştı!

 Beş yaşından beri korku filmi izlediğini belirten güzel oyuncu, otaparklara girince çığlık attığını söyledi Aslında ekran tutkunları onu 'Arka Sıralardakiler' dizisinde oynadığı 'Gamze' karakteriyle tanımıştı. Şöhretini, 'Huzur Sokağı' dizisinde canlandı

Türban bana çok yakıştı!

 

Beş yaşından beri korku filmi izlediğini belirten güzel oyuncu, otaparklara girince çığlık attığını söyledi
 
Aslında ekran tutkunları onu 'Arka Sıralardakiler' dizisinde oynadığı 'Gamze' karakteriyle tanımıştı. Şöhretini, 'Huzur Sokağı' dizisinde canlandırdığı başörtülü 'Şükran' karakteriyle pekiştirdi. 28 yaşında, okullu bir oyuncu Kısa filmler, sinema filmleri dahil şimdiye kadar 15 yapımda rol aldı. Sinem Öztürk ile mesleğini ve hayatı konuştuk.
 
Huzur Sokağı'ndaki Şükran rolüyle dikkatleri üzerinize çektiniz. Bu rolün neyi cezbetti sizi?
 
5 sene 'Arka Sıradakiler' devam etti. İnsanlar bana 'Gamze' olarak bakıyorlardı. Ben bambaşka bir karakter oynamak istedim. Gamze'yi tamamen insanların hafızalarından sileyim düşüncesindeydim. Bu sırada 'Şükran' rolü teklif edildi. Başörtülü bir karakter olduğunu söyleyince farklı olduğu için helmen kabul ettim.
 
SENARYOYA BAĞLI
 
Şükran adeta ailemizin kızı. Siz kişilik olarak ne kadar Şükran'sınız?
 
Şükran'ın duygusallığı bende var ama mantığı  yok. Ben sinirlenince biraz daha belli ederim. Biraz saman alevi gibiyim. Şükran biraz daha naif.
 
Bu role ne kadar girebildiniz?
 
Senaryo güzel geldiği müddetçe girmekte hiç zorlanmıyorum. Yani gerçekten biraz inanmak lazım ki inandıralım. Geçen gün eve giderken arabada ağladım. Bir hastane sahnemiz vardı, beni çok etkiledi, sinirim çok buzuldu.
 
Fobiniz var mı?
 
Çok şaşıracaksınız benim otopark fobim var. Otoparklardan çok korkuyorum. Biri arkamdan kovalayacakmış gibi geliyor. Otoparkta çığlık atmaya başlıyorum. Zıplaya zıplaya koşuyorum. Sanırım 5 yaşından beri seyrettiğim korku filmlerinin etkisi
 
Hayalim safariye çıkmak
 
-Hayatta en çok yapmak istediğiniz şey nedir?
 
Küçüklüğümden beri tek hayalim var; o da 'Safari'ye gitmek... Tamamen teknolojiden uzak, cep telefonsuz, koşturmasız olarak Afrika'ya gitmeyi çok istiyorum. O doğal ortamda yaşamak istiyorum. Hayvanları da çok seviyorum, bir 15 gün, balta girmemiş ormanlarda kalabilirim.
 
Damla kullanmam kendim ağlarım
 
Duygusal biri misiniz? Hemen ağlar mısınız?
 
 Geçen gün eve giderken arabada ağladım. Bir hastane sahnemiz vardı, beni çok etkiledi, sinirim çok buzuldu.Hep ağlamaklı sahneler vardı. Bir de ben rol icabı ağlamak için gözüme damla damlatamıyorum. Gözümde kist var. Kendim ağlıyorum. Olayı düşünerek ağlıyorum.
 
Boğaz’da evlilik teklifi
 
15 Haziran'da evleniyorsunuz, evlilik teklifini nasıl aldınız.  
 
Bir gün Boğaz'da yemeğe gittik. Sohbet ettiğimiz sırada yanımıza bir kadın gelip, "Tekne turumuz başladı. Bugünkü şanslı çiftimiz sizsiniz" deyince tekneye bindik. Giderken Boğaz Köprüsü'nde lazerle 'Sinem' yazdı. Derken bizim şarkımız çalmaya başladı. Bu sırada yine Boğaz Köprüsü'nde  lazerle 'Benimle Evlenir misin?' yazısı belirdi.  O anda 35 arkadaşımız kamaradan çıkıp alkışlamaya başladı. 10 dakika kendime  gelemedim.  
 
Başörtülülerle iç içeyiz
 
Karakterin baş örtülü olması sizi ne yönde etkiledi?
 
Aslında hiç çekincem olmadı. Bunu yapmamak bence taraflı olmak, bir şeyleri görmezden gelmek olacaktı. Gündelik hayatımızda komşumuz, eşimiz dostumuz, akrabamız baş örtü takarken onları görmeden oynamayı ve yaşamayı nasıl devam edeceğiz. Her şeyimizle biz iç içeyiz. Ayrıca baş örtü bana çok yakıştı. Bana bu yüzden tavır alacaklarsa alsınlar.
 
Hayatımda ilk kez başaörtü taktım. Bana yakışmayacağını düşünüyordum ama çok yakıştı. Etraftan da çok olumlu tepkiler aldım

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler