Tunceli’de operasyon sürüyor

Tunceli kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar sürüyor. Çok sayıda askerin katıldığı operasyonlar çerçevesinde, dün gece Diyarbakır ve Malatya'dan kalkan F16 savaş uçakları, teröristlerin sığınaklarını bombaladı.Türk Silahlı Kuvvetlerince (TS

Tunceli’de operasyon sürüyor

Tunceli kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar sürüyor. Çok sayıda askerin katıldığı operasyonlar çerçevesinde, dün gece Diyarbakır ve Malatya'dan kalkan F16 savaş uçakları, teröristlerin sığınaklarını bombaladı.

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), önceki gün, Tunceli, Pülümür, Ovacık ve Erzincan arasında kalan kırsal alanda başlatılan geniş kapsamlı operasyon sürüyor. Çok sayıda asker ve zırhlı aracın sevk edildiği bölgede, zaman zaman helikopter trafiği yaşanırken, dün gece Diyarbakır ve Malatya'dan kalkan F16 savaş uçakları operasyona havadan destek verdi. Jetler, İnsansız Hava Araçları'nca (İHA) tespit edilen teröristlerin sığınaklarına gece boyunca bomba yağdırdı.

Operasyonun sonuçlarına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem