Tunceli'de operasyon: 5 tutuklama

Alınan bilgiye göre, Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği'nin talimatı ile Tunceli Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesi ekiplerince Tunceli Demokratik Haklar Derneği'ne yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda, dernek başkanı Evrim Konak ile birl

Tunceli'de operasyon: 5 tutuklama

Alınan bilgiye göre, Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği'nin talimatı ile Tunceli Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesi ekiplerince Tunceli Demokratik Haklar Derneği'ne yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda, dernek başkanı Evrim Konak ile birlikte Murta Kur, Tuce Özgül, Hıdır Yıldız ve deniz Kırba adlı şüpheliler olmak üzere toplam 5 kişi gözaltına alınmıştı.

İçiresi zırhlı olan polis otobüsü ile Malatya Adliyesine getirilen 5 şüpheli, burada Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı tarafından sorgulandıktan sonra tutuklanmaları talebi ile Özel Yetkili Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi Nöbetçi Hakimliği'ne sevk edildi. Mahkeme 5 kişinin de tutuklanmasına karar verdi.

Şüpheliler, İçerisi zırhlı olan otobüs ile Malatya E Tipi Cezaevi'ne teslim edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler