Tunceli'de hain tuzak!

Tunceli'nin Mazgirt ilçesindeki Ataçınar Jandarma Karakolu'na önceki gece bir grup PKK'lı tarafından taciz ateşi açıldı. Taciz ateşine karşılık veren güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında kısa süreli çatışma yaşandı. Havanın yağmur ve sisli olmasından i

Tunceli'de hain tuzak!

Tunceli'nin Mazgirt ilçesindeki Ataçınar Jandarma Karakolu'na önceki gece bir grup PKK'lı tarafından taciz ateşi açıldı. Taciz ateşine karşılık veren güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında kısa süreli çatışma yaşandı. Havanın yağmur ve sisli olmasından istifade ederek derin vadilere kaçan PKK'lılar izlerini kaybetmeyi başardı. Geçtiğimiz günlerde Pülümür ilçesi Ağaşenliği kırsal alanında güvenlik güçleri ile girdikleri çatışmada 7 PKK'lı etkisiz hale getirilmişti. Bölgede PKK'lıların olası bir eylemine karşın havadan ve karadan operasyonlar devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler