Tunceli'de dev operasyon!

Tunceli'de güvenlik güçlerinin kış ayı boyuncu yaptığı teknik ve istihbari çalışmalar sonunda, karların erimeye başlamasıyla birlikte kaldıkları mağaralardan çıkarak eylem hazırlığı yapmaya çalışan terörist gurupların etkisiz hale getirilmesi amacıyla büy

Tunceli'de dev operasyon!

Tunceli'de güvenlik güçlerinin kış ayı boyuncu yaptığı teknik ve istihbari çalışmalar sonunda, karların erimeye başlamasıyla birlikte kaldıkları mağaralardan çıkarak eylem hazırlığı yapmaya çalışan terörist gurupların etkisiz hale getirilmesi amacıyla büyük bir operasyon başlatıldı.

Tunceli 4'ncü Komando Tugay Komutanlığı ile Tunceli Jandarma Komutanlığı'na bağlı birliklerin katıldığı operasyonu Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı koordine ediyor.

Bugün sabah erken saatlerinden itibaren Tunceli 4'ncü Komando Tugay Komutanlığından çıkan onlarca askeri araç, merkeze 25 kilometre mesafedeki Çiçekli Bölgesi , Rabat Vadisi ve Dinar Deresile Demirkapı Bölgesine çok sayıda özel eğitimli asker taşıdı.

Özellikle Dinar Deresi'nin derinliklerindeki sarp arazi kısmı, Rabat Vadisi iç kesimleri, Demirkapı ve Esenyurt Bölgeleri'nde yoğunlaşan operasyonlara çok sayıda zırhlı araç ve mayınlara dayanaklı olan çok sayıda Kirpi tipi askeri araçlar da katılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem