Tunceli'de dev operasyon! Çok sayıda terörist...

Tunceli'de PKK'lıları etkisiz hale getirmek için dün akşam başlatılan ve savaş uçaklarının da katıldığı operasyon genişletilerek sürdürülüyor   Tunceli'nin Ovacık İlçesi'ne bağlı Aslıca ve Otlubahçe köyleri arasında kalan meşe ormanlarıyla kaplı bölgede i

Tunceli'de dev operasyon! Çok sayıda terörist...
Tunceli'de PKK'lıları etkisiz hale getirmek için dün akşam başlatılan ve savaş uçaklarının da katıldığı operasyon genişletilerek sürdürülüyor
 
Tunceli'nin Ovacık İlçesi'ne bağlı Aslıca ve Otlubahçe köyleri arasında kalan meşe ormanlarıyla kaplı bölgede insansız hava araçları (İHA) dün yaklaşık 50 kişilik bir terörist grubunun bulunduğu tespit etti. İHA'ların tespitinin ardından savaş uçakları PKK'lıların bulunduğu bölgeyi bombaladı.
 
Savaş uçaklarının bombalamasının ardından bölgeye Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı'ndan Sikorsy helikopterlerle Jandarma Özel Harekat Timleri indirildi. Gece timlerle teröristler arasında zaman zaman çatışmalar çıkarken, Kobra helikopterler de belirlenen terör hedeflerini ateş altına aldı.
 
Çok sayıda PKK'lı etkisiz hale getirildi
 
Ovacık İlçesi kırsal kesimindeki çatışmaların ardından jandarma ve polis ekipleri birçok stratejik bölgede güvenlik önlemleri aldı. Zırhlı araçlarla da operasyon bölgesine asker sevk edildi. Yetkililer havadan ve karadan sürdürülen operasyonda çok sayıda PKK'lının etkisiz hale getirildiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem