Tunceli’de büyük operasyon

Tunceli'de son günlerde PKK'lılar tarafından sürekli olarak ulaşıma kapatılarak kimlik kontrolü yapılan, araç yakılan karayolunun güvenliğini sağlamak üzere büyük operasyon başlatıldı. Operasyonun başlatıldığı karayolları Tunceli Valiliği kararıyla 3 gün

Tunceli’de büyük operasyon

Tunceli'de son günlerde PKK'lılar tarafından sürekli olarak ulaşıma kapatılarak kimlik kontrolü yapılan, araç yakılan karayolunun güvenliğini sağlamak üzere büyük operasyon başlatıldı. Operasyonun başlatıldığı karayolları Tunceli Valiliği kararıyla 3 gün süreyle trafiğe kapatıldı.

Tunceli Valiliği, son günlerde artan terör olayları dolayısıyla Tunceli-Pülümür-Erzincan ve Tunceli-Ovacık karayollarının 3 gün süreyle trafiğe kapatıldığını duyurdu. Son günlerde örgüt mensuplarının sürekli olarak bahse konu yolları keserek kimlik kontrolü yapıp araç yakmalarının ardından valilik geçici süreyle bu kararı aldı. Kararın ardından bahse konu yolları keserek vatandaşın can ve mal güvenliğini tehlikeye koyan, kimlik kontrolü yapan ve araç yakan PKK'lıların yakalanması için bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Operasyonların hava destekli devam ettiği ve bölgedeki PKK'lıların etkisiz hale getirilmesinin hedeflendiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler