Tuğrul Türkeş Erdoğan ile görüştü

Ankara kulislerine bu konuda bomba gibi bir isim düştü. İddiaya göre Erdoğan ile Dışişleri konutunda gizlice görüşen MHP'li milletvekili Tuğrul Türkeş'di... Peki Tuğrul Türkeş gerçekten Erdoğan ile gizlice görüştü mü? İnternethaber.com muhabiri Nesrin Yıl

Tuğrul Türkeş Erdoğan ile görüştü
Ankara kulislerine bu konuda bomba gibi bir isim düştü. İddiaya göre Erdoğan ile Dışişleri konutunda gizlice görüşen MHP'li milletvekili Tuğrul Türkeş'di...
 
Peki Tuğrul Türkeş gerçekten Erdoğan ile gizlice görüştü mü? İnternethaber.com muhabiri Nesrin Yılmaz Tuğrul Türkeş'e ulaştı. İsminin 'gizlice buluşmada' geçirilmesine hayli sinirlenen Tuğrul Türkeş haberi çok sert bir dille yalanladı ve "Haber yalan, görüşmedim" dedi.
 
BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?
 
MHP'nin Başkanlık Divanı toplantısına 'Erdoğan ile gizlice görüşen MHP'li' iddiası damga vurmuştu. Bahçeli'nin divan toplantısında 'Erdoğan’la Dışişleri Konutu’nda bir görüşme olmuş. O ismi şimdilik belirlemeyedim ama arıyorum. Görüşme ortamındaki diğer kişilere ulaşmaya çalışıyorum. Eğer doğru ise bulunca gereğini yaparım' demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler