Tuğba ve Ümit dünya evine girdi…

Trabzon Kuran Kursu Durak Başkanı Hasan Bayram ve eşi Fatma Bayram’ın güzeller güzeli kızı Tuğba Bayram, Kütahyalı olan Güçlü ailesinin yakışıklı çocukları Ümit Güçlü ile dünya evine girdi.Trabzon Park Restoran’da düzenlenen düğün töreninde bir ömür mutlu

Tuğba ve Ümit dünya evine girdi…

Trabzon Kuran Kursu Durak Başkanı Hasan Bayram ve eşi Fatma Bayram’ın güzeller güzeli kızı Tuğba Bayram, Kütahyalı olan Güçlü ailesinin yakışıklı çocukları Ümit Güçlü ile dünya evine girdi.

Trabzon Park Restoran’da düzenlenen düğün töreninde bir ömür mutluluğa ‘evet’ diyen genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Tuğba ve Ümit’in nikahını kıyan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, çifte huzur, mutluluk ve birliktelik diledi.

Düğün törenine Başkan Genç’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Çoban, Trabzon Şoförler Odası Başkanı Turan Altuntaş ve çok sayıda davetli katıldı. Hasan Bayram davetlilerle tek tek ilgilenirken, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

1-555.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem