Tüfeği eline aldı ve: Bayramlaşmaya gelmeyen

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, boşanma davaları süren eşi Sergül İşli'nin (37) evini pompalı tüfekle basan T.İ, (47), oğlu Nazmi İşli'yi (17) öldürdü, kızı Ebru İşli (16) ile kendisine engel olmak isteyen Naci Özgün'ü (29) yaralayıp kaçtı. Jandarma, T.İ.'ni

Tüfeği eline aldı ve: Bayramlaşmaya gelmeyen

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, boşanma davaları süren eşi Sergül İşli'nin (37) evini pompalı tüfekle basan T.İ, (47), oğlu Nazmi İşli'yi (17) öldürdü, kızı Ebru İşli (16) ile kendisine engel olmak isteyen Naci Özgün'ü (29) yaralayıp kaçtı. Jandarma, T.İ.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Yaralama ve tehdit suçlarından yattığı cezaevinden 8 ay önce çıkan T.İ. bugün saat 16.00 sıralarında, bir yıl önce kendisine boşanma davası açan eşi Sergül İşli'nin Turgutreis Beldesi Mehmet Hilmi Caddesi'ndeki evine geldi. Anneleriyle kalan çocuklarının bayramda elini öpmeye gelmemelerine kızan T.İ., elindeki pompalı tüfekle kapıya ateş etti. Bu sırada babasını sesini duyarak kapıya gelen kızı Ebru İşli'yi karnı ve kalçasından yaraladı. Kilidi parçalanan kapının açılması üzerine içeri giren T.İ., oğlu Nazmi İşli'yi sürükleyerek 100 metre ilerdeki tarlaya götürdü.

Burada baba-oğul arasında boğuşma yaşandı. Boğuşma sırasında tüfeğini ateşleyen T.İ., oğlunu göğsünden vurup öldürdü, kendisine engel olmak isteyen eşinin evinin alt katındaki çamaşırhanede çalışan Naci Özgün'ü de elinden yaraladı. T.İ., olayın ardından kaçtı. Acı haberi alarak, olaydan 10 dakika sonra eve gelen anne Sergül İşli çocuklarını kanlar içinde yerde görünce sinir krizi geçirdi. Silah sesini duyan çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Bodrum Devlet Hasatenesi'ne kaldırılan İşli ve Özgün tedaviye alındı. Yaralılardan Özgün'ün durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

"DEVLET KORUYAMADI"

Gözü yaşlı anne Sergül İşli'yi çalıştığı evinin altındaki çamaşırhanenin sahibi Duygu Bilgin ve komşuları sakinleştirmeye çalıştı. Jandarmanın ifadesine başvurduğu Sergül İşli, boşanma davaları süren eşinin bayramda çocuklarını yanında görmek istediğini belirterek, "'Gelsinler, elimi öpsünler, affedeyim' dedi. Ancak, çocuklarım babalarını görmek istemedi. İki hafta önce de çocuklarımın yazın çalışıp kazandıkları parayı, yolda döverek zorla elllerinden almıştı. Beni de "Seni başkasına yar etmem, öldürürüm' diye tehdit ediyordu. Defalarca, kendisini hakkında şikayetçi olmuştum" dedi.

Duygu Bilgin de yanında çalışan Sergül İşli ile çocuklarının pırıl pırıl insanlar olduğunu belirterek, "Anne çok çalışkandı, baba ise hiçbir iş yapıyordu, alkolikti. Çocuklarının, eşinin kazandığı paraları ellerinden alıyordu. Çocuklarını ve eşini de dövüyordu. Sergül jandarmaya 4-5 kez şiddet ve ölüm tehdidi aldığı için suç duyurusunda bulundu. Bunun adına "devlet bir kez daha koruyamadı' demek doğru olur. Çocuklar, böyle bir babanın kurbanı oldu" diye konuştu. Jandarma, olayın ardından kaçan T.İ.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem