TUBİTAK kriptolu telefonlar için harekete geçti!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasındaki görüşmeye ait olduğu iddia edilen kayıtlara ilişkin bir karar alındı. TÜBİTAK, kriptolu telefonların yazılımını değiştirmek için çalışma başlattı.Başbakan'ın kullandığı 'kriptolu' telefonun d

TUBİTAK kriptolu telefonlar için harekete geçti!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasındaki görüşmeye ait olduğu iddia edilen kayıtlara ilişkin bir karar alındı. TÜBİTAK, kriptolu telefonların yazılımını değiştirmek için çalışma başlattı.

Başbakan'ın kullandığı 'kriptolu' telefonun dinlenip dinlenmediği, dinleniyorsa açığın nereden kaynaklandığı belirlenmeye çalışılacak.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı da kendisine bağlı TÜBİTAK'ın geliştirdiği ve kabine üyeleriyle üst düzey devlet görevlilerinin kullandığı kriptolu telefonların yazılım sistemini değiştirme kararı aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem