TTSO'dan sağlık müdürlüğüne ambulans

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasınca (TTSO) 112 Acil Servis hizmetlerinde kullanılmak üzere İl Sağlık Müdürlüğü'ne tam donanımlı ambulans hibe edildi.   İl Sağlık Müdürü Kemal Süleyman, TTSO yöneticilerine teşekkür ederek, "Hastane öncesi acil sağlık hizmet

TTSO'dan sağlık müdürlüğüne ambulans
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasınca (TTSO) 112 Acil Servis hizmetlerinde kullanılmak üzere İl Sağlık Müdürlüğü'ne tam donanımlı ambulans hibe edildi.
 
İl Sağlık Müdürü Kemal Süleyman, TTSO yöneticilerine teşekkür ederek, "Hastane öncesi acil sağlık hizmetlerini çok önemsiyoruz. Bu nedenle ambulans servisimizi medeni ülkelerde olan kaliteyi getirmek için çalışıyoruz" dedi.
 
Yaptıkları girişimler sonucu TTSO tarafından ambulans servisine tam donanımlı acil ambulansı hibe edilmesini sağladıklarını dile getiren Süleyman, "Bu bağışın bir örnek teşkil edeceğini umut ediyoruz. Ambulansın hibe edilmesinde başta TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu olmak üzere emeği geçen herkese Trabzon halkı adına teşekkür ediyoruz" dedi.
 
Süleyman, Sağlık Bakanlığı'nın yeni düzenlemesiyle hibe edilen ambulans ve hasta nakil araçlarına hayırseverlerin isimlerinin verildiğini kaydederek, "İlimizde maddi durumu iyi olan vatandaşlarımızı ambulans hibe etmeye davet ediyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızın yapacağı bu hibeyle ambulansın üzerine her iki yan taraf ve arka kapısına hangi kuruluş veya kişi tarafından bağışlandığına dair ibare yazıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem