TTSO'dan Önemli bağış!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Trabzon 112 Acil Sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere bir adet ambulans bağışı yapıldı. TTSO’da düzenlenen imza protokol törenine Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu

TTSO'dan Önemli bağış!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Trabzon 112 Acil Sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere bir adet ambulans bağışı yapıldı.

TTSO’da düzenlenen imza protokol törenine Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Kemal Süleyman katıldı.  
 
Ambulansın protokolünü TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hacısalihoğlu ile birlikte imzalayan Vali Öz, “Ticaret ve Sanayi Odamız güzel ve örnek bir çalışma gerçekleştirdi. Çok anlamlı bir hibe. Bu ambulans son model, donanımlı, modern ve acil sağlık hizmetini ifa edecek şekilde dizayn edip sağlık müdürlüğümüze teslim ediyorlar. Bunun güzelliği bir hibe ambulansa karşılık bir adet de Sağlık Bakanlığımızın ilave ediyor olması ve bu şekilde ilimizin iki adet ambulans kazanmasıdır. 
 
dsc_7173.jpg
 
Sağlık hizmetlerinde ilimiz önemli mesafeler aldı. Kalitemiz yükseldi, insan odaklı hizmet anlayışı gelişti, donanımımız, hastanelerimiz ve sağlık hizmetlerimiz kaliteli bir duruma geldi. Buna birde yardımseverlerimizin, ticaret odamız gibi kurumlarımızın bu tür katkıları da eklenince gücümüz daha da artıyor. Önümüzdeki süreçte acil çağrı hizmetlerinin tek çatı altında toplanmasını da gerçekleştirirsek bu hizmetleri daha etkin ve kaliteli verebileceğiz.
 
Ambulansın ilimiz acil sağlık hizmetlerine kazandırılmasında katkısı olan odamıza ve yöneticilerine bu anlamlı katkıları için teşekkür ediyorum. 
 
TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu da, “Oda olarak daha önce bir söz vermiştik. Bugün bu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız ilimizde sağlık hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesine katkı vermektir” diye konuştu.
 
dsc_7177.jpg
 
dsc_7182.jpg
 
17890.jpg
 
17889.jpg
 
 
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem