TTSO’dan 4. defa akreditasyon başarısı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, üst üste dördüncü defa TOBB Oda ve Borsa Akreditasyon Sistem Belgesi’ni almaya hak kazandı.   HİSARCIKLIOĞLU VE BAKAN TÜFENKÇİ BİRLİKTE TTSO’NUN BELGESİNİ SUNDU   Ankara’da düzenlen törende Türkiye Odalar ve Borsalar Birli

TTSO’dan 4. defa akreditasyon başarısı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, üst üste dördüncü defa TOBB Oda ve Borsa Akreditasyon Sistem Belgesi’ni almaya hak kazandı.
 
HİSARCIKLIOĞLU VE BAKAN TÜFENKÇİ BİRLİKTE TTSO’NUN BELGESİNİ SUNDU
 
Ankara’da düzenlen törende Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile birlikte TTSO’nun dördüncü defa Akreditasyon Sistemi Belgesi’ni Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’na takdim etti. Belge törenine TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete, TTSO Meclis Başkanı M.Şadan Eren,, TTSO Muhasip Üye Murat İskender, Yönetim Kurulu Üyeleri Nevzat Özer, O. Selahattin Bektaş, Emanullah Tüfekçioğlu, Katip Üye Cesur Gerigelmez, Genel Sekreter Hakan Gürhan, Oda Akretitasyon sorumlusu Emre Bozalioğlu da katıldı.
 
18013.jpg
 
HACISALİHOĞLU ODA HİZMET STANDARTLARI AVRUPA DÜZEYİNDEDİR
 
Başkan Hacısalihoğlu TOBB Oda/Borsa Akreditasyon Sistem Belgesini dördüncü kez almaya hak kazanan TTSO’nun hizmetlerinin Avrupa düzeyinde olduğunu bildirdi.
 
Hacısalihoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası TSE tarafından denetime tabi olmuş ve hizmet alanında ISO–9000 Kalite Belgesi aldığını ve hizmetlerini her iki standartta da başarıyla devam ettirdiğine işaret etti.
 
Akreditasyon ’un Amacı hakkında açıklamada bulunan Hacısaliholğlu şöyle konuştu: “Odalarımız ve Borsalarımız arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi, Oda veBorsa sisteminin iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet türlerinin artırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi, Oda ve Borsa sistemlerinin birbirine yakınlaşmanın sağlanması ve bu sayede Türk oda ve borsa sisteminin Avrupa oda ve borsa sistemine uyumunun sağlanmasıdır.”
 
Hacısalioğlu 4. kez TOBB oda/borsa akreditasyon sistem belgesi almaya hak kazanan TTSO'nun bu başarıyı camia olarak sagladıklarını belirterek bütüm meclis üyeleri, meslek komite üyeleri, başkanlık divanı, yönetim kurulu üyeleri, oda çalışanları ve üyelerimizin hep birlikte ortak başarısı olduğunu ifade ederek tümüme teşekkür etti.
 
18014.jpg
 
HİSARCIKLIOĞLU: TOBB ODA AKADEMİSİ KURULACAK 
 
TOBB’un, İngiltere Odalar Birliğinin işbirliğinde, Türk Loydu Vakfı ile birlikte sürdürülen proje çerçevesinde; Türk oda sistemi için oldukça önemli olan “Kalite Stratejisi” çalışmaları başarıyla sürdürüldüğü belirtildi. Proje kapsamında 365 oda ve borsanın yüzde 61’inin akredite edildiği kaydedildi. Akreditasyona sahip olan 224 odanın, Avrupa'nın herhangi bir noktasında verilen hizmete eşdeğer hizmet verdiği ifade edildi.
 
Törende yaptığı konuşmada. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu 11. Dönem Oda Akreditasyon Sertifika Töreni’nde yaptığı konuşmada önümüzdeki dönem için iki projeleri bulunduğunu belirterek, oda akademisi kuracaklarını ve her ildeki üniversite akademisyenlerini oda ve borsa sistemine dâhil edeceklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem