TSlileri kızdıran vekil adayına cevap!

Geçtiğinmiz günlerde 'şike' davasında Aziz Yıldırım'ın avukatlığını yapan ve AKP İstanbul 1. Bölge'den 16. Milletvekili adayı olan Avukat Faik Işık'ın sosyal medya üzerinden yazdığı mesajlar Trabzonspor cephesinde büyük tepki çekmişti.Bugün toplantı düzen

TSlileri kızdıran vekil adayına cevap!

Geçtiğinmiz günlerde 'şike' davasında Aziz Yıldırım'ın avukatlığını yapan ve AKP İstanbul 1. Bölge'den 16. Milletvekili adayı olan Avukat Faik Işık'ın sosyal medya üzerinden yazdığı mesajlar Trabzonspor cephesinde büyük tepki çekmişti.

Bugün toplantı düzenleyen Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'e konu ile ilgili sorulan bir soru üzerine Başkan Genç, "Biz Beşiktaş'ı yeneriz ama Fenerbahçe şampiyon olmaz. Bir avukatın böyle bir açıklama yapması yakışmaz. Bir AK Partili'ye  bu açıklama yakışmaz. Bizim adayımız böyle kelimelere yer veremez, kendisini kınıyorum" ifadelerine yer verdi.

FAİK IŞIK NE DEMİŞTİ?

Faik Işık, Tuzla'da elinde kahve kupasıyla çekilen iki fotoğrafını, "Tuzla'da Trabzonsporlular kupa istediler. Onlara kupayı verdim, sorun çözüldü" mesajıyla sosyal medyada paylaşmıştı...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem