TS'li futbolcular imza gününde!

Trabzonspor'un ana sponsoru Türk Telekom’un sporseverlere yönelik yeni projesi “Türk Telekom İmza Günleri” ilk olarak Trabzonspor ile başlıyor.Taraftarlar ve futbolcular, 27 Kasım 2011 tarihinde oynanacak olan maçın öncesinde, 26 Kasım 2011 günü, Trabzon

TS'li futbolcular imza gününde!

Trabzonspor'un ana sponsoru Türk Telekom’un sporseverlere yönelik yeni projesi “Türk Telekom İmza Günleri” ilk olarak Trabzonspor ile başlıyor.

Taraftarlar ve futbolcular, 27 Kasım 2011 tarihinde oynanacak olan maçın öncesinde, 26 Kasım 2011 günü, Trabzon Varlıbaş Atapark Alışveriş Merkezi’nde bir araya geliyor.                                                                          

“Türk Telekom İmza Günleri” kapsamında dileyen tüm taraftarlar hayranı oldukları futbolcular ile tanışma ve fotoğraf çekilme imkanına sahip olmanın yanı sıra sürpriz hediyeler de kazanma şansı bulacak. Türk Telekom, 27 Kasım Pazar günkü maçı öncesinde de stadyumdaki taraftarlar için çeşitli  aktiviteler ve görsel showlar organize edecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler