TS'li eski futbolcuya taciz suçlaması!

Ünlü manken ve şarkıcı Tuğba Altıntop'u, futbolcu İbrahim Ege'nin adına kayıtlı cep telefonundan arayarak, kendisini Acun Medya'da çalışan İbrahim Aydın olarak tanıtan bir kişi, Survivor ya da Biri Bizi Gözetliyor programına davet etti.Arayan kişinin, "BB

TS'li eski futbolcuya taciz suçlaması!

Ünlü manken ve şarkıcı Tuğba Altıntop'u, futbolcu İbrahim Ege'nin adına kayıtlı cep telefonundan arayarak, kendisini Acun Medya'da çalışan İbrahim Aydın olarak tanıtan bir kişi, Survivor ya da Biri Bizi Gözetliyor programına davet etti.
Arayan kişinin, "BBG evinde kıyafet tarzın ne olur? Orada WC'ye ve banyoya girdiğinizde

ege.jpg

kameralar sizi çekse rahatsız olur musunuz" tarzındaki sorularından şüphelenen Altıntop, danışmanından bu kişiyi araştırmasını istediğinde, şahsın Acun Medya'da çalışmadığını tespit ettirdi.
Altıntop, durumun gerçek olmadığını öğrenince, bu kişinin daha önce de tacizle suçlanan futbolcu İbrahim Ege olabileceğini belirterek, savcılığa şikayette bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler