TSK'dan patlama açıklaması!

Genelkurmay Başkanlığı, Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesindeki mühimmat ayırma ve ayıklama tesisinde meydana gelen patlama ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı.4 işçinin enkaz altında kaldığı patlamaya ilişkin Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıkla

TSK'dan patlama açıklaması!

Genelkurmay Başkanlığı, Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesindeki mühimmat ayırma ve ayıklama tesisinde meydana gelen patlama ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı.

4 işçinin enkaz altında kaldığı patlamaya ilişkin Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle;

1. Kara Kuvvetleri Komutanlığına bağlı, Kırıkkale / Yahşihan'da bulunan TSK Mühimmat Ayırma ve Ayıklama Tesisinde, 02 Ocak 2012 Pazartesi günü saat 00.58'de, sebebi henüz belirlenemeyen bir patlama meydana gelmiştir. 

2. Patlamada, enkaz altında kalan dört işçiden birinin cenazesine ulaşılmış, diğerleri için arama ve kurtarma faaliyetlerine devam edilmektedir.

 3. Patlama sonrası çıkan yangın söndürülmüş, soğutma faaliyetleri tamamlanmıştır.

 4. Bu elim kazada hayatını kaybeden değerli işçi kardeşlerimize Allah'tan rahmet, kederli aile fertlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

 5. Konu hakkında adli ve idari soruşturma başlatılmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem