TSK’dan hava harekatı

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkâri, Kars ve Irak'ın kuzeyinde terör örgütü hedeflerine yönelik hava harekatı düzenlendiğini açıkladı.Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Hakkâri bölgesinde tespit edilen terör örgütüne ait bir kısım terörist ba

TSK’dan hava harekatı

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkâri, Kars ve Irak'ın kuzeyinde terör örgütü hedeflerine yönelik hava harekatı düzenlendiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Hakkâri bölgesinde tespit edilen terör örgütüne ait bir kısım terörist barınak, mağara ve silah mevzileri düzenlenen hava ve kara harekatı ile imha edildi. Saat 17.30'da başlayan hava harekatına 2 adet F-4 2010 savaş uçağı katıldı, 12 bomba atıldı.

KARS'TA HAVA HAREKATI

Kars bölgesinde tespit edilen terör örgütüne ait barınak, mağara ve silah mevzileri düzenlenen hava ve kara harekatı ile imha edildi. 11 hedefe 4 F-4 2020 savaş uçağı ile 24 bomba atıldı.

IRAK'IN KUZEYİNDE 17 NOKTA VURULDU

Irak'ın kuzeyindeki Sinath Haftanin, Metina ve Kandil bölgelerinde teröristlerce kullanıldığı tespit edilen 17 noktadaki barınak, mağara ve toprak altı sığınak yapılan hava harekatıyla imha edildi. Hava harekatına 9 F-16 katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler