TSK’dan açıklama geldi

TSK, Kara Kuvvetleri Komutanlığına bağlı Kilis Şehit Mehmet Hudut Karakolu'nda görevli unsurlara, sınırın Suriye tarafında DEAŞ terör örgütü kontrolündeki bölgeden açılan ateş sonucunda 1 askerin şehit olduğunu açıkladı.TSK'dan yapılan açıklamada, "1 Eylü

TSK’dan açıklama geldi

TSK, Kara Kuvvetleri Komutanlığına bağlı Kilis Şehit Mehmet Hudut Karakolu'nda görevli unsurlara, sınırın Suriye tarafında DEAŞ terör örgütü kontrolündeki bölgeden açılan ateş sonucunda 1 askerin şehit olduğunu açıkladı.

TSK'dan yapılan açıklamada, "1 Eylül 2015 tarihinde saat 18.15 sularında Kara Kuvvetleri Komutanlığına bağlı Kilis Şehit Mehmet Hudut Karakolu'nda görevli unsurlarımıza, sınırın Suriye tarafında DEAŞ Terör Örgütü kontrolündeki bölgeden açılan ateş sonucunda Kahraman bir silah arkadaşımız ağır şekilde yaralanmış, derhal ambulansla hastaneye tahliye edilmiştir. Kahraman silah arkadaşımız hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur" denildi.

Açıklamanın devamında, "Ayrıca çatışma esnasında bir silah arkadaşımız ile irtibatımız kesilmiş olup arama faaliyeti ve bölgede operasyonlara devam edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden Kahraman Şehidimize Allah'tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler