TSK operasyona ilişkin ne dedi?

Genelkurmay Başkanlığı, düzenlenen kara harekatına ilişkin yeni bir açıklama yaptı. İşte TSK'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilidi.TARIH : 21 Ekim 2011SAAT : 10:20NO : BA - 20 / 111. 20 Ekim 2011 tarihinde yapılan açık

TSK operasyona ilişkin ne dedi?

Genelkurmay Başkanlığı, düzenlenen kara harekatına ilişkin yeni bir açıklama yaptı. İşte TSK'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilidi.

TARIH : 21 Ekim 2011

SAAT : 10:20

NO : BA - 20 / 11

1. 20 Ekim 2011 tarihinde yapılan açıklamada, yurt içinde ve yurt dışında beş ayrı noktada 22 tabur ile operasyonların devam ettiği belirtilmiştir. Medya organlarında, bu açıklamamızın yanlış yorumlanarak, yapılan operasyonların tamamının yurt dışına yönelik olduğuna dair yazı ve yorumlara yer verildiği görülmüştür.

2. Kara ve hava operasyonlarının büyük bir bölümü yurt içinde, ağırlıklı olarak Çukurca bölgesinde sürdürülürken Irak Kuzeyinde, sınır ötesinde birkaç noktada kara ve hava harekatına devam edilmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem