TRT’deki görevine son verildi

Hafta sonları TRT'de ekrana gelen "Haber Tadında" programının sunucusu Özge Uzun, görevinden alındığını duyurdu.İnci Ertuğrul'un yerine göreve getirilen Özge Uzun, 20 Aralık 2014'te göreve başlamıştı. Uzun, sosyal medya hesabından şu açıklamayı paylaştı:"

TRT’deki görevine son verildi

Hafta sonları TRT'de ekrana gelen "Haber Tadında" programının sunucusu Özge Uzun, görevinden alındığını duyurdu.

İnci Ertuğrul'un yerine göreve getirilen Özge Uzun, 20 Aralık 2014'te göreve başlamıştı. Uzun, sosyal medya hesabından şu açıklamayı paylaştı:

"TRT'deki görevime az önce son verildiğini öğrendim... Üzgün müyüm? Kırgın mıyım? Kızgın mıyım? Bir taraftan TRT'de çalıştığım için bana hakaret edenlere, bir taraftan orada çalışmaya layık olmadığımı düşünerek bana hakaret edenlere karşı hep sükunet içinde durdum... Bana yakışır şekilde ve başarı ile yayınlarımı yaptım... Harika bir ekip ile çalıştım... Hafta sonu en çok izlenen yayın oldu #habertadında Yönetim de bugüne dek benim arkamda durdu... Ve bugün alınan bir kararla işime son verildi... Dedim ya bir süredir bekliyordum... Her şeyin hayırlısı... Bu da benim Şanım Olsun.."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler