TRT'de şok istifa!

Taksim Gezi Parkı direnişinin başladığı ilk günden bu yana en çok tepki alan televizyon kurumları arasında yer alan TRT'de ilk büyük istifa geldi. TRT Genel Müdür Yardımcısı Zeynel Koç, şahsi twitter hesabından, “Buraya kadarmış…” yazarak TRT binasının fo

TRT'de şok istifa!
Taksim Gezi Parkı direnişinin başladığı ilk günden bu yana en çok tepki alan televizyon kurumları arasında yer alan TRT'de ilk büyük istifa geldi.
 
TRT Genel Müdür Yardımcısı Zeynel Koç, şahsi twitter hesabından, “Buraya kadarmış…” yazarak TRT binasının fotoğrafını paylaştı.
 
Koç'un bu yazdığı ve paylaştığı fotoğraf “istifa” olarak yorumlandı. Koç'un, paylaşımın altında yapılan yorumlar da bunu destekler nitelikteydi.
 
TRT'de program yapan Bekir Develi, “@zeynel_koc Allah hayırlısını nasip etsin..Üzerimde çok hakkınız var..Hakkınızı helal edin..” diye yazdı.
 
Erzurum'un Şenkaya İlçe Kaymakamı Murat Şener de, “@zeynel_koc Abi Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Sizin tecrübe, bilgi ve yeteneğinize ihtiyacı olan bir sürü kurum var. Saygılar…” yazarak istifayı doğrular bir mesaj yazdı.
 
Diğer bir yorumda ise Mehmet Akif Dostbil isimli kullanıcı, “@zeynel_koc abi kimseyle var olmadin kimseylede yok olmazsın.Seref sahibi olmak bunu gerektiriyorsa bilirizki taviz vermezsin.” diye yazdı.
 
TRT'den veya Zeynel Koç'tan herhangi bir resmi istifa açıklaması henüz yapılmadı. Koç'un hangi sebepten dolayı istifa ettiği net olarak bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem