Tren yolunda otomobil kazası!

Karabük Eskipazar arası Cildikısık tünelinde tren yolu bakımı işçilerini taşıyan vagulet ve tren yolunda kullanılan oto çarpıştı. Kazada, 1 kişi ölürken 8 kişi de yaralandı.Karabük Eskipazar arası TCDD'ye ait vagulet ve oto aracı tünel içerisinde çarpıştı

Tren yolunda otomobil kazası!

Karabük Eskipazar arası Cildikısık tünelinde tren yolu bakımı işçilerini taşıyan vagulet ve tren yolunda kullanılan oto çarpıştı. Kazada, 1 kişi ölürken 8 kişi de yaralandı.

Karabük Eskipazar arası TCDD'ye ait vagulet ve oto aracı tünel içerisinde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Ali Günaydın, Ali Şimşek, Hasan Topçakıl, Avni Özmen ve Hilmi Şahin vagületten fırladı. Vagülette bulunan işçi Ali Günaydın kaza yerinde hayatını kaybetti. Yaralılar olay yerine gelen 112 ambulansıyla Karabük Şirinevler Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tren yolunda kullanılan oto aracında bulunan ve yaralı olarak hastaneye kaldırılan işçilerin isimleri belirlenmeye çalışılıyor.

Tünelin yaklaşık 1 kilometre uzunlukta olduğu, kazanın tünelin ortasında yaşandığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler