Trafik polisinin en zor anı

Kocaeli  TEM Otoyolu Bölge Trafik mevkiinde meydana gelen kazada bir kişi öldü bir kişi yaralandı.  Edinilen bilgiye göre İstanbul istikametine seyreden Emin Nalbantoğlu'nun (77) kullandığı araç, önünde seyreden araca çarpmamak için manevra yaptığı sırada

Trafik polisinin en zor anı

Kocaeli  TEM Otoyolu Bölge Trafik mevkiinde meydana gelen kazada bir kişi öldü bir kişi yaralandı.  Edinilen bilgiye göre İstanbul istikametine seyreden Emin Nalbantoğlu'nun (77) kullandığı araç, önünde seyreden araca çarpmamak için manevra yaptığı sırada  takla attı. Kazada, Emin Nalbantoğlu olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralanan  Ali Nalbantoğlu ise olay yerine gelen ambulansla Derince Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

O sırada telefon çaldı. Ancak polis memuru doğruyu aileye söyleyemedi. Polis, telefonla arayan kişiye, "Oğlu musun sen? Baban, annenle telefonda görüştü. Durumu iyi. Hastaneye götürüldü. Geçmiş olsun." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem