Trafik durma noktasına geldi

Kurban Bayramı tatilinden dönen İstanbullular, yoğun trafikte uzun araç kuyruğu oluşturdu. Durma noktasına gelen trafik Ankara ve Edirne istikameti itibariyle çift yönlü olarak uzun süre ağır aksak ilerledi.Bayram tatili için özel otomobilleriyle yola çık

Trafik durma noktasına geldi

Kurban Bayramı tatilinden dönen İstanbullular, yoğun trafikte uzun araç kuyruğu oluşturdu. Durma noktasına gelen trafik Ankara ve Edirne istikameti itibariyle çift yönlü olarak uzun süre ağır aksak ilerledi.

Bayram tatili için özel otomobilleriyle yola çıkan İstanbullular dönüş yolunda trafik çilesiyle karşı karşıya geldi. Akşam saatlerinden itibaren başlayan trafik gece ilerleyen saatlere dek sürdü. Gerek Ankara gerekse de Edirne istikametinden şehre giriş yapmaya çalışan İstanbullular uzun araç kuyrukları oluşturdu. FSM ve Boğaziçi Köprülerindeki trafik durma noktasına gelirken şehrin ana arterlerinde de benzeri yoğunluklar yaşandı. Trafikten kurtulmak için dahili yollara yönelim dolayısıyla şehir içi trafiğinde de yoğunluk yaşandı.

Akşam iş çıkışı evine gitmek isteyen vatandaşlar da toplu taşıma ve özel araçlarıyla uzun süre trafikte beklemek zorunda kaldı.

Trafik durma noktasına geldi

Trafik durma noktasına geldi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem