Trabzon'u şok eden haber

Trabzon'un Tanınmış simalarından, Türkiye Eczacılar birliğinde de bir dönem görev yapan eski belediye meclis üyesi 76 yaşında ki Okyay Şenol geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Trabzon'un Tanınmış simalarından, Türkiye Eczacılar birliğinde de

Trabzon'u şok eden haber

Trabzon'un Tanınmış simalarından, Türkiye Eczacılar birliğinde de bir dönem görev yapan eski belediye meclis üyesi 76 yaşında ki Okyay Şenol geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Trabzon'un Tanınmış simalarından, Türkiye Eczacılar birliğinde de bir dönem görev yapan eski belediye meclis üyesi 76 yaşında ki Okyay Şenol geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Trabzon Milletvekili Faruk Özak’ın eşinin de yakın akrabası olan Şenol’un cenazesi yarın ikindi namazına müteakip Bahçeçik’te ki aile kabristanlığına defnedilecektir.

Haber61.net ailesi olarak Allah’tan rahmet sevenlerine başsağlığı dileriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler