Trabzon'u soğuk ve yağışlı bir gün bekliyor!

Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Adıyaman,Şanlıurfa, Elazığ, Erzincan, Tunceli ve Bingöl çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Mardin, Batman, Siirt, Şı

Trabzon'u soğuk ve yağışlı bir gün bekliyor!

Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Adıyaman,Şanlıurfa, Elazığ, Erzincan, Tunceli ve Bingöl çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Mardin, Batman, Siirt, Şırnak ve Hakkari çevreleri ile Diyarbakır, Bitlis ve Van'ın güney ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege ile İç Anadolu'nun kuzeybatısında pus ve yer yer sis hadisesi görülebilir.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı kuzey, iç ve batı kesimlerde 2 ila 3 derece artacak. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Kıyı Ege ile zamanla Batı Akdeniz'de kuvvetli (30-50 km/s) olarak esecek. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Az bulutlu, sabah saatlerinde pus ve yer yer sisli 16

İstanbul: Az bulutlu ve açık, sabah saatlerinde pus ve yer yer sisli 18

İzmir: Az bulutlu ve açık 21

Adana: Parçalı yer yer çok bulutlu 27

Antalya: Parçalı bulutlu 25

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 15

Trabzon: Parçalı çok bulutlu ve sağanak yağışlı 14

Erzurum: Parçalı yer yer çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı 12

Diyarbakır: Parçalı çok bulutlu ve sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı (Yağışların güney ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor) 16

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler