Trabzon'u mankenler bastı!

Trabzon'da bir alış-veriş merkezinin bu yıl üçüncü kez düzenlediği geleneksel sonbahar-kış defilesine Tuğba Özay'da katıldı.Alış-veriş merkezinde düzenlenen defile yoğun ilgi gördü. Podyuma çıkan mankenler beğeniyle izlendi. Alışveriş merkezi bünyesindeki

Trabzon'u mankenler bastı!

Trabzon'da bir alış-veriş merkezinin bu yıl üçüncü kez düzenlediği geleneksel sonbahar-kış defilesine Tuğba Özay'da katıldı.

Alış-veriş merkezinde düzenlenen defile yoğun ilgi gördü. Podyuma çıkan mankenler beğeniyle izlendi. Alışveriş merkezi bünyesindeki markaların katılımı ile gerçekleşen '2011 Sonbahar-Kış Defilesinde' Şebnem Schaefer, Ece Gürsel, Elif Ece Uzun, Didem Taslan, Tuğba Özay ve Serkan Şenalp'ın yanı sıra İzmirli 10 manken podyuma çıktı. Defile sonrası sahne alan Tuğba Özay, burada yeni albümünden seslendirdiği şarkılarla mini bir konser verdi. Özay'ın sahneye siyah elbise ve üzerinde Trabzonspor kaşkolü ile çıkması defileyi izleyenlerden büyük alkışı aldı. Trabzonlu olduğunu belirterek sevenlerini selamlayan Özay, "Trabzonlu olmaktan gurur duyuyorum. Trabzonspor yönetimine girmekteki ısrarım devam etmektedir. Buradan sevgili Başkan Sadri Şener'e duyurulur" dedi.

Trabzonspor Clup mağazasının tanıtımı için Trabzonspor'un forma ve kıyafetlerini giyen mankenler ise, defilede en çok alkışı aldı.

FOTOĞRAF İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

 

tugba_ozay.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem