Trabzon'u heyecanlandıran liste!

1 Kasım seçimleri sonrasında Türkiye Büyük Millet Meclisi yeni döneme 26. dönem parlementosuna seçilen milletvekillerinin yemin töreni ile başladı. Şimdi ise gözler hükümeti kurma çalışmalarına başlayacak olan AK Parti'ye çevrildi. Seçim sonrası çalışmala

Trabzon'u heyecanlandıran liste!

1 Kasım seçimleri sonrasında Türkiye Büyük Millet Meclisi yeni döneme 26. dönem parlementosuna seçilen milletvekillerinin yemin töreni ile başladı.

Şimdi ise gözler hükümeti kurma çalışmalarına başlayacak olan AK Parti'ye çevrildi. Seçim sonrası çalışmalar yavaş yavaş başlarken hangi isimlerin bakanlık alarak kabineye gireceği ise merakla bekleniyor.

Ankara kulislerinde hareketli saatler yaşanırken sızan bir liste kesin bilgi olmasada Trabzon'da heyecan yarattı. Bu listeye göre Trabzon'dan milletvekili seçilen iki isme bakanlık veriliyor. Bu isimler listede Orman ve Su işleri Bakanı olarak görünen Süleyman Soylu ve Aile ve Sosyal Politikalar bakanı olarak görünen Ayşe Sula Köseoğlu.

İşte O liste!

1-711.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler