Trabzon'u havada da dünya tanıyacak

Trabzon Vali Dr Recep Kızılcık'ın çabaları sonuç verdi. Valı Kızılcık ın çabaları sonucunda Türk Hava Yolları tarafından çıkartılan “ Skylife” Dergisinin Ekim 2012 sayısında Trabzon’a  9 sayfa ayrıldı.Türkçe ve İngilizce yayınlanan dergi THY’ nın sefer ya

Trabzon'u havada da dünya tanıyacak

Trabzon Vali Dr Recep Kızılcık'ın çabaları sonuç verdi. Valı Kızılcık ın çabaları sonucunda Türk Hava Yolları tarafından çıkartılan “ Skylife” Dergisinin Ekim 2012 sayısında Trabzon’a  9 sayfa ayrıldı.

Türkçe ve İngilizce yayınlanan dergi THY’ nın sefer yaptığı her noktaya ulaşmakta ve  derginin milyonlarca okuyucusu bulunmaktadır. Türkiye açısından çok önemli bir tanıtım görevi üstlenen dergi THY’ nda seyahat edenler tarafından da beğenilerek okunmaktadır.

Böyle önemli bir dergide Trabzon’umuz için 9 sayfalık bir tanıtım bulunmasının çok önemli olduğunu ifade eden Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, “ Dünyanın sayılı hava yollarından olan THY’nın bu dergisi kalitesi ve içeriği bakımından da ayrıcalıklı bir dergi olup THY ‘nın dünyada ulaştığı her noktada ve ülkemizde çokça okunan bir dergidir. Bu sayısında yayınlanan ilimizle ilgili tanıtıcı haberleri de çok önemsiyorum.” dedi.

Hava yolu seyahatlerinde mutlaka bu dergiyi okuduğunu belirten Vali Kızılcık “Dergiyi her okuduğumda mutlaka Trabzon’u arıyordum.  Ama maalesef böyle önemli bir şehir ile ilgili haberlere pek rastlayamadım. Bu noktadan hareketle THY yetkilileri ve dergi yönetimi ile irtibata geçerek kendilerini buraya davet ettim. Gelen arkadaşlar çalışma arkadaşlarımızla yaklaşık bir hafta Trabzon’u karış karış gezerek çalışmalar yaptılar. Bu çalışmaların sonucu da dergiye yansıdı. Çok mutlu oldum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler