“Trabzon’u geleceğe hazırlamak için...“

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Arsin’de mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Arsinli vatandaşlarla da bir toplantı yapan Başkan Gümrükçüoğlu birlik ve beraberlik içerisinde Trabzon’u geleceğe hazırlamak için çalışmalar

“Trabzon’u geleceğe hazırlamak için...“

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Arsin’de mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Arsinli vatandaşlarla da bir toplantı yapan Başkan Gümrükçüoğlu birlik ve beraberlik içerisinde Trabzon’u geleceğe hazırlamak için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, Arsin AK Parti ilçe Başkanı Tolga Şengül, Büyükşehir Belediyesi ve Arsin Belediyesi meclis üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Gümrükçüoğlu, Arsin’in tanıtımı ve kalkınması için Santa antik kentinin işlevini arttırmak istediklerini kaydetti.

Dünyanın tanıdığı bu turizm alanının bir merkez haline gelebileceğini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Buranın yolunun asfaltlanmasında önemli bir kısmı tamamladık. Burayı Santa antik kenti olarak kazandırmamız gerekiyor. Bu proje bile Arsin’i tek başına ayağa kaldırmaya yetecektir. Bunun paydaşları olacaktır. Kültür ve Turizm Bakanlığı var, Çevre ve Turizm Bakanlığı var, yerel yönetimler var. El birliği içinde bu büyük projeyi Arsin’e kazandırmak amacındayız. Santa yolunu ayrıca Yeşil Yol kapsamına alarak turizmin hizmetine sunacağız” dedi.

Büyükşehirle birlikte tüm ilçelerde olduğu gibi Arsin’de de altyapı hamlesi başlattıklarını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Arsin’de bu yıl yaklaşık 15 bin ton asfalt; 4 bin 250 m3 beton döktük. TİSKİ ise burada su ve kanal çalışmalarını sürdürüyor. Muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı bundan sonra da aynı şekilde sürdüreceğiz. Trabzon’un en yükselen, en gözde ve Trabzon’un çok önemli bir merkezi olacağına inanıyorum. Burada yaptığımız çalışmalarda bizlere her anlamda destek veren Arsin Belediye Başkanımız Erdem Şen’e ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha güzel bir Trabzon için her şeyin en iyisine layık olan vatandaşlarımıza hizmetlerimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler