Trabzonu dolandıranlar yakalandı

Alınan bilgiye göre, telefonla dolandırıcılığa yönelik çalışma başlatan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, telefonla aradıkları kişilere kendilerini polis, hakim, savcı ve terör uzmanı olarak tanıtan M.D, S.C. ve F.C'yi takibe aldı.Ekiplerin uzun süren taki

Trabzonu dolandıranlar yakalandı

Alınan bilgiye göre, telefonla dolandırıcılığa yönelik çalışma başlatan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, telefonla aradıkları kişilere kendilerini polis, hakim, savcı ve terör uzmanı olarak tanıtan M.D, S.C. ve F.C'yi takibe aldı.

Ekiplerin uzun süren takibi sonunda, Gaziantep, Bursa, Bolu, Konya, Nevşehir, Trabzon, Bayburt, Niğde ve Şanlıurfa ile İskenderun'da 19 ayrı dolandırıcılık olayına karıştıkları belirlenen 3 zanlı İskenderun ilçesinde gözaltına alındı.

Üst aramalarında 9 bin lira ile çok sayıda cep telefonu ve sim kart bulunan zanlıların, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler