Trabzonspor'un kongre gündemi Haber61'de konuşuluyor!

Trabzonspor'da yaşanan son geşilmeler ve Yargıtay'ın kararı sonrasında kongre sürecinin nasıl işleyeceği ve Bordo mavili külübe kayyum atanıp atanmayacağı Haber61 TV'de konuşuluyor. Haber61.net Genel Koordinatörü Orhan Çavuşoğlu'nun konukları deneyimli ga

Trabzonspor'un kongre gündemi Haber61'de konuşuluyor!

Trabzonspor'da yaşanan son geşilmeler ve Yargıtay'ın kararı sonrasında kongre sürecinin nasıl işleyeceği ve Bordo mavili külübe kayyum atanıp atanmayacağı Haber61 TV'de konuşuluyor.

Haber61.net Genel Koordinatörü Orhan Çavuşoğlu'nun konukları deneyimli gazeteci Altuğ Atalay ve Trabzonspor eski Hukuk Kurulu Üyesi Avukat Hakan Orhan.

Önemli konuların tartışmaya açılacağı program birazdan ekranlarınızda...

. Genel Kurul da oy kullanacak üyeler kimler olacak. 2013 Yılında yapılan kongrede hazelun listesinde olan isimler mi yoksa 2015 olağan kongresinde oy kullanmaya hak kazanan üyeler mi.

. Yönetimin aldığı genel kurul kararı geçerlimi.

. Kayyum ataması yapılırsa Genel Kurul tarihini atanan Kayyummu belirleyecek.

Tüm Hukuki konulardaki açıklamaları bu programda bulabileceksiniz.

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler