Trabzonsporlulara fena çattı; Şimdi senin derdin ne?

Haber61.net / Spor Servisi - Karadeniz’de Son Nokta Gazetesi’nin yazarlarından Servet Özkara, ‘Muk-lama’ adlı köşe yazılarına tekrar başladı. Son yazısının bir kısmında Trabzonsporlulara seslenen Özkara, “Bizim derdimiz yönetimspor mu, Trabzonspor mu?” di

Trabzonsporlulara fena çattı; Şimdi senin derdin ne?

Haber61.net / Spor Servisi - Karadeniz’de Son Nokta Gazetesi’nin yazarlarından Servet Özkara, ‘Muk-lama’ adlı köşe yazılarına tekrar başladı.

Son yazısının bir kısmında Trabzonsporlulara seslenen Özkara, “Bizim derdimiz yönetimspor mu, Trabzonspor mu?” diye çıkıştı.

O kısımda şu ifadeler yer aldı;

“Trabzonspor cadres yetersiz olduğu ve bu yüzden kötü sonuçlar aldığı dönemlerde maça gitmeyenler, ‘Doğru dürüst futbolcu mu var? Gidip de kimi seyredeceğim?’ derdi. Bu yıl Bordo Mavililerde iki 11 çıkaracak kadar kaliteli eleman var. Üstelik takım 3 maçta 7 pu an alarak zirvede yer alıyor. Ancak maçlara ilgi yine az. O zaman nedir asıl mesele? Bizim derdimiz yönetimspor mu Trabzonspor mu?”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem