Trabzonsporlular Kemal Onur için Seferber oldu

Dört yıl önce yumuşak doku tümörüne yakalanan minik Trabzonspor taraftarı Kemal Onur için herkes seferber oldu. Kemal Onur'a destek vermek amacıyla İstanbul Üniversitesi Trabzonsporlular Kulübü ÜNİ-TS ve Zaim Üniversitesi ÜNİ-TS tarafından Trabzonsporlu e

Trabzonsporlular Kemal Onur için Seferber oldu

Dört yıl önce yumuşak doku tümörüne yakalanan minik Trabzonspor taraftarı Kemal Onur için herkes seferber oldu.

Kemal Onur'a destek vermek amacıyla İstanbul Üniversitesi Trabzonsporlular Kulübü ÜNİ-TS ve Zaim Üniversitesi ÜNİ-TS tarafından Trabzonsporlu efsaneler ve ünlüler maçı organize edildi.

#kemalonurumuzicinoyna etiketi ile sosyal medya üzerinden kısa zamanda çok sayıda kişi tarafından duyulan organizasyon 22 Şubat 2016 Pazartesi günü saat 16.00'da İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü Prof. Dr. Turgay Atasü Kapalı Spor Salonunda yapılacak.

Maçta başta Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta olmak üzere Trabzonspor'un efsane ismi Ali Kemal Denizci, Yusuf Güney, Olcay Çakır, Hasan Üçüncü, Mehmet Yılmaz, Erdi Ustaoğlu, Sinan Yılmaz, Metin Aktaş, Erol Ağaoğlu, Çağdaş Atan, Lemi Çelik, Emrah Eren, Erdoğan Arıkan, Bilal Hancı ve daha bir çok isim forma giyecek.

Kampanyaya destek veren Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, "Efsane olmadığımıza göre ÜniTS gençliği kabul ederse takımlarında oynamak için ben de Kemal Onur için orada olacağım" ifadelerine yer verdi.

Maç için bilet almak isteyenler www.kemalonuricinoyna.com adresinden alabilirler.

56ac88c1c03c0e32340c2e34.jpg

1-804.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem